Şehit Lütfü Gün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0412 611 59 37
WEB https://sehitlutfugunmtal.meb.k12.tr
Adres : Bagür Mah. Stadyum Cad. NO 45
VİZYON : Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalişan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adeletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
MİSYON : Okulumuz gerçek yaşamı eğitim süreci ile bütünleştirmeye çalışırken esnek katılımcı ve demokratik okul kültürü ile örgütlemenin önemine inanir. Bu anlayış ve yaklaşımda okul kültürünü oluşturur. Okul kültürü öğrenciye ve başariya değer veren herkesten yüksek performans bekleyen, öğrencilerin etkin öğrenmesine yol açan, düzen ve disiplin isteyen ve akademik işbirliğini özendiren bir inanç sistemi olarak belirlenir. Okulumuz bunun oluşmasina hizmet edebilecek gerekli idari, mali ve diğer mekanizmayi kurmak, süreçleri başlatmak ve yürütmek için vardir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 08:15 17:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : 10 daire bulunmaktadır Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden kalkan minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bagür Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Diyarbakır´a 55 km uzaklıktadır. Ergani ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :